Saffranbulle i långpanna!
Lätt som en plätt och gott som ....
Saffransbullar i långpanna med fyllning
150 gr smör
5 dl mjölk
1 pkt jäst
1 dl socker
1 ägg
½ tsk salt
11 dl mjöl
Gör som vanlig bulldeg fast lösare.
Häll över i långpanna.
Blanda ihop:
150 gr smör
3 tsk vaniljsocker
3 dl florsocker
200gr philadelfiaost
(3 msk baileys om så önskas:)
Skeda in smörkrämen i degen. Jäs 30 minuter. Pensla med ägg och strö över med pärlsocker. 225 grader i 15 minuter.
Lycka till!
5 dl mjölk
1 pkt jäst
1 dl socker
1 ägg
½ tsk salt
11 dl mjöl
Gör som vanlig bulldeg fast lösare.
Häll över i långpanna.
Blanda ihop:
150 gr smör
3 tsk vaniljsocker
3 dl florsocker
200gr philadelfiaost
(3 msk baileys om så önskas:)
Skeda in smörkrämen i degen. Jäs 30 minuter. Pensla med ägg och strö över med pärlsocker. 225 grader i 15 minuter.
Lycka till!
Kommentarer
Postat av: jacqueline
Hur mycket saffran ska det vara då ? =)
Postat av: Louise
I paket saffran! Tillsätt det i i smör och möjlkblandningen som är fingervarm!
Trackback