Saffranbulle i långpanna!



Lätt som en plätt och gott som ....


Saffransbullar i långpanna med fyllning
150 gr smör
5 dl mjölk
1 pkt jäst
1 dl socker
1 ägg
½ tsk salt
11 dl mjöl

Gör som vanlig bulldeg fast lösare.

Häll över i långpanna.

Blanda ihop:
150 gr smör
3 tsk vaniljsocker
3 dl florsocker
200gr philadelfiaost
(3 msk baileys om så önskas:)

Skeda in smörkrämen i degen. Jäs 30 minuter. Pensla med ägg och strö över med pärlsocker. 225 grader i 15 minuter.



Lycka till!



Kommentarer
Postat av: jacqueline

Hur mycket saffran ska det vara då ? =)

2009-12-21 @ 10:47:01
Postat av: Louise

I paket saffran! Tillsätt det i i smör och möjlkblandningen som är fingervarm!

2009-12-21 @ 12:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0