sommarlov med bad och sol...

Ah det kommer väl! Inte är det någon direkt sommarfeeling man får när man är ute, mer sista minutenfeeling om det nu finns nåt som heter så.
Men det är bara skönt att inte måsta och bara va och mysa hemma och se ut som ett kom och hjälp. Mer än vanligt. ; )
Idag fick jag sovmorgon eftersom vi var på Skeppet/havsbadet i går med jobbet. Trevligt och gott var det. Synd att tiden går så fort. Vips så var klockan 12 och då var det bara att göra en askungen och sätta sig i en bil hem.
A sov när jag steg upp och C ville bara mysa och se på tv, varsågod, det händer så sällan. Sen rann tiden iväg och det blev lunchtide och resten av dagen har vi spenerat ute. In en stund för att göra middag. Idag var C x-tra duktig och gjorde pizza alldeles själv. Den blev supergod och uppskattades även av A.
Nu blir det att planera klädkammaren som vi håller på att ska fixa till. R har rivit ut allt ur det lilla rummet. Imorgon ska saker inhandlas. Eftersom vi endast har 40 cm från vägg till dörr och ikea har slutat tillverka sina 350 mm garderobssaker blir det ELFA men det blir nog bra. Det kan bara bli bättre.



Bild: www.elfa.com 

Något liknande blir det i vår lilla klädkammare. Men troligtvis i vitt.

Nu är det bara källaren kvar! =)

Imorgon kommer våra kära vänner/ släkt hem och vi ska bjuda på middag på fredag så jag måste hitta på något gott, sugen på lax, räkor och musslor. Mmmmmm.
Återkommer med recept om och bilder om det blev lyckat!

Kram...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0