Sommar, sommar sommar!

Men dra mig baklänges så varmt vi haft det. Äntligen och jag klagar inte det minsta, för det blåser svala och tacksamma vindar. Helgen har vi spenderat ute, svalat oss inne, ut igen äta ute osv. UNDERBART!

Fredag kväll blev tjejkväll då R var ute med jobbet och åt, avtackning eller nåt. Man ska vara glad att man får veta att de ska bort. Det blev plock och sy i lugn och ro och förberdelse för lördagens middag med vänner.

Lördag, tidig morgon som bara den. (Tycker jag! =) Men det innebär bara att man kl 9 har allt under kontroll och bara behöver slå på ugnen kl 15 för grönsakerna + duka! Perfekt.

Middag:
Paprikabåtar med ost och pinjenötter
Krämig_champinjonsoppa
Chili och limemarinerade räkor
Ugnsrostade grönsaker
Tjälknöl
Pepparsås


Söndagen smygstartade med frukost ute på altan, ProVivas svartvinbärsdryck, melon, vindruvor och ballerinakex. En riktigt rolig men gos kombination.


             

   

När frukosten var intagen blev det en liten cykeltur för att återlämna en flaska till gårdagens gäster. Åter hem efter en stunds lek för första sovning. Mys med den stora för att sedan äta årets första riktiga sommarlunch KRÄM! Men eftersom vi tjejer inte är några krämare blev det bara R som åt det. Det blev gårdagens soppa och flingor och mjölk för oss andra. Men det är också somrigt! Mätta och belåtna begav vi oss ut till farmor för att åta en prinsesstårta vi köpt på morsdag!
GOTT! A fick öva på att äta, en vecka kvar till 1 år!!!

          

Sen bar det hem för ytterligare ett sovpass. R och C for på en cykelpicknick och jag satt ner i lugn och ro och lapade sol, tillsammans med kalendern som fick sig endel matplanering och jobbplanering att gotta sig med.


     

Mystjejerna som var hur trötta som helst efter den varma dagen. Båda sov 19.15. Tur för dagis börjar samma tid på morgonen!

Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0